Dagbesteding Laag-Keppel

 

De dagbesteding in Laag-Keppel vindt plaats in een deel van het voormalige restaurant van het historische pand.  Het is een ruimte waarin huiselijkheid voorop staat. Er is een zithoek met banken en een plek om te rusten. Daarnaast staat er een lange tafel waaraan de activiteiten plaatsvinden. Het gezamelijk nuttigen van de maaltijd vindt plaats in het restaurant. Dit alles in één ruimte, zodat de begeleiding van de cliënt optimaal is.

Doelgroep

De dagbesteding is bedoeld voor mensen met dementie die nog thuiswonend zijn, maar gebaat zijn bij één of meerdere dagdelen gespecialiseerde begeleiding. De dagbesteding is vijf dagen per week geopend en werkt volgens het principe van een woon-leefklimaat, dat aansluit op de gewoonten en behoeften van de cliënt. Dit houdt in dat we iedere cliënt in een passende groep willen plaatsen. Waar voelt iemand zich prettig bij en wat zijn de gewoonten en achtergrond? Hierdoor zijn we voor eenieder toegankelijk, werken we met vaste dagen en kunnen we een passend programma bieden.

Activiteitenprogramma

Ons programma is wisselend en gevarieerd en volledig afgestemd op de vraag van de cliënt. Voor de cliënt is het prettig dat hij/zij zichzelf veilig en vertrouwd voelt met de mensen om zich heen. Dat betekent voor de dementerende cliënt dat hij makkelijker contact maakt met iemand die dezelfde interesses en gewoonten heeft en sneller gemotiveerd zal zijn om deel te nemen aan een activiteit.


Wilt u graag meer informatie of een kijkje nemen bij onze dagbesteding?
U kunt een afspraak maken met één van onze medewerkers via telefoonnummer 0314 - 62 82 00. U kunt uw vraag ook mailen via info@degoudenleeuwgroep.nl

Actueel
Contact opnemen

Dagverzorging Laag-Keppel
Rijksweg 91
6998 AG Laag-Keppel
T:   0314 - 38 07 99
F:   0314 - 38 04 96

Nieuws